photo

Hetet egy csapásra

2021. február 3.
Közérdekű híreink
A járőrök a szigethalmi lakóhelyű férfi aktuális, szigetszentmiklósi tartózkodási helyéről kaptak információt, ezért 2021. február 2-án késő este lefékeztek egy Bányató utcai ház előtt. Többször elhangzott részükről a felszólítás, végül azonban csak kitárult az ajtó. A küszöbön egy nő állt, aki kérdésükre válaszolva megerősítette, a keresett férfi a házban van. Mivel ennél konkrétabb információt nem kaptak, tüzetesen átvizsgálták az épületet.

Amikor megtalálták kiderült, azért várakoztatták meg őket, hogy közben a férfi el tudjon bújni. Hiába, rövid úton leleplezték rejtekhelyét, a tetőtérben egy szekrény mögött feküdt.

Hét elfogatóparancs volt ellene érvényben, a Pécsi Rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználása, a Budapest XX., XXI. és XXIII. kerületi Bíróság járművezetés ittas állapotban bűncselekmények gyanúja miatt kereste. A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja öt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene jogerősen kiszabott szabadságvesztései letöltésének meg nem kezdése miatt, az ítéletek járművezetés ittas állapotban, testi sértés, valamint garázdaság elkövetése miatt születtek.

A 33 éves férfit elfogták, előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.