x Széchenyi 2020
photo

Immár 10. alkalommal rendezték meg a „Sporttal a drog ellen” találkozót a Kéktó Szabadidőparkban.

2024. június 4.
Közérdekű híreink Sport
Az ötletgazda Keszi Zoltán küzdősport edző Tóth Attilával, a Miklósi Sasok Thai-box SE vezetőjével június első szombatján közel 70 egyesületet várt a drogprevenciós programokra, azonban az időjárás közbeszólt:
„Rendhagyó módon sportpiknikkel egybekötött, egész napos műsor volt a célunk 24 sportág bevonásával, de sajnos az esős idő miatt az egyesületek sorban mondták le a megjelenést.” – összegezte Tóth Attila, aki hozzátette, hogy hálásan köszöni a „keménymag” kitartását.

Mint a képeken is látható több sportág képviseletében jelen voltak egyesületi tagok, trénerek: a krav maga, ninjutsu, boksz-, kick-boksz-, thai-boksz-, aikido, judoedzők és harcosok nem adták fel a rossz idő ellenére sem, és mindenre elszántan a helyszínen bizonyították a sport erejét. A Csillag Születik Énekiskola növendékei is „állták a sarat”, zenével alapozták a kis csapatok bemutatóinak hangulatát.

A rendezvény célja valójában megvalósult – vélik a szervezők, akik mindennapjaikban is hangsúlyozzák, hogy a sportok hatalmas segítséget nyújtanak a függőségekről való leszokásban, a lelki gyötrelmek megoldásában, és ugyanilyen erővel bírnak az addikció megelőzésében is.

A két főszervező bármikor nyitott a segítségnyújtásra.

Ha úgy érzi, szülőként, vagy akár droghasználóként tanácsra van szüksége, hívja bátran Tóth Attilát (+36 70 434 8800) vagy Keszi Zoltán (+36 70 677 9478) edzőt.