photo

Konferenciával egybekötött születésnapot tartott a szigetszentmiklósi Család- és Gyermekjóléti Központ.

2023. november 7.
Közérdekű híreink
Fennállásának 30. évfordulóját színes szakmai előadásokkal ünnepelte a CSSK, a jelenlévők mindennapi mérgeinkről, az erőszakmentes kommunikációról és az iskolai szociális munkáról tudhattak meg többet a meghívott előadóktól.

Kerekes László intézményvezető elmondta, hogy bár hivatalos formában 30, valójában azonban 34 éve van jelen a szolgáltatás Szigetszentmiklóson, hiszen az országban elsők között kezdte meg működését a helyi központ.

Az előadások előtt Nagy János polgármester köszöntötte a résztvevőket, megköszönte a családsegítő munkatársainak lelkiismeretes hozzáállását, kiemelte a nyári táborok jó hangulatát, valamint az önkormányzat és az intézmény szoros együttműködését a nehéz helyzetben élők támogatásában.

A konferenciára a környékbeli oktatási-nevelési, szociális és gyermekvédelmi intézmények dolgozói kaptak meghívást. Szabó Aliz (MISZME szakmapolitikai vezető), dr. Zacher Gábor (címzetes egyetemi docens, főorvos), valamint Rambala Éva (kommunikációs tréner) előadásai után Dósai Sándorné, Sajgál Rózsa, Soltiné Radnics Magdolna, Uri József és Kerekes László idézték fel a CSSK elmúlt 30 évét.

Köszönjük az elhivatott munkát mindannyiuknak, és további sok-sok boldog születésnapot kívánunk!