photo

Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatója - BURKOLATJAVÍTÁSI MUNKÁK MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ AZ M0-ÁS AUTÓÚTON A HÁROSI DUNA-HÍDON

2023. április 19.
Közérdekű híreink Közlekedés
Burkolatjavítási munkákat végeznek az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Hárosi Duna-hídon április 20-án, csütörtökön. A munkálatok ideje alatt, 9 és 16 óra között az érintett szakaszon a két belő sávon haladhat csak a forgalom. A munkálatok ideje alatt a kihajtók és felhajtók zavartalanul üzemelnek majd, de a várhatóan megnövekedett forgalom miatt szakemberek segítik a halásztelki forgalom besorolását.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idején torlódások várhatóak, ezért a társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri, a javítási munkákat az ő érdekükben végzik el.