photo

Megérte aggódni!

2024. március 3.
Közérdekű híreink
A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság küldte meg közlésre egy esetét, melyben gyermekprostitúció kihasználása bűncselekmény miatt eljárást folytat.

A Rendőrkapitányság ismertetése szerint egy édesanya bejelentése alapján kezdtek az ügy nyomozásába 2023. október 4-én. A bejelentő aggódott fia kimaradozásai, italozásai, bezárkózottsága miatt és a rendőrség segítségét kérte.

A bejelentés után a helyi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek. Megkeresték és kihallgatták a kamasz baráti társaságát, bejárták a város fiatalok által gyakran látogatott szórakozóhelyeit és rövid időn belül a pedofil három áldozatát azonosították.

A nyomok ahhoz a 63 éves helyi lakosú S. Tiborhoz vezettek, aki korábban már hasonló bűncselekmények miatt volt büntetve. A férfit a nyomozók 2024. február 12-én, életvitelszerű tartózkodási helyén elfogták és a házkutatások során több szexuális segédeszközt, digitális adathordozókat foglaltak le. Kihallgatása során kiderült a módszere, hogy ajándékokkal, ígéretekkel pénzzel csábította a fiatalokat, melyekért cserébe perverz vágyai kielégítését kérte.

Jelenleg a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság S. Tibor ellen több rendbeli gyermekprostitúció kihasználás bűntettének, valamint kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat.

Az esetről bővebben a https://www.police.hu/.../legfri.../bunugyek/megerte-aggodni oldalon olvashatnak.

Képforrás: Police.hu