photo

MEGVAN AZ ELSŐ HAZAI GYŐZELEM!

2021. december 6.
Sport
Nyilatkozatok:
Gedei Tibor: Újoncként minden győzelem nagyon jó érzés. Az első három negyeddel viszonylag elégedett vagyok. Betartották a lányok azokat a taktikai utasításokat, amiket egész ten gyakoroltunk. Voltak elemi hibáink, amiket ki kell javítanunk. Az utolsó negyedben az a teher, h megnyerhetjük a mérkőzést itthon, megverhetünk egy olyan csapatot, mint a BEAC, az teherként mutatkozott. Ezt most elbírtuk. Fejlődnünk kell, sok dologban látjuk a hibáinkat, ezt most egy napig megpihenjük és utána nekikezdünk a munkának és készülünk a következő mérkőzésre.
Camesha Davis: Most játszottunk a legfókuszáltabban. Örülök, h sikerült megszereznünk az első hazai győzelmünket.
Balogh Judit: Szolidárisak voltunk a mikulással. Bejött a mikulás, teljesen megzavart mindenkit. Tudtuk, h neki milyen nehéz dolga van ezért úgy gondoltuk, h mi is szolidárisak leszünk, ezért elengedtük az ellenfelet, próbáltuk utolérni, ami persze már nem sikerült. Rólunk azt tudni kell, h nagyon jószívű csapat vagyunk, itt a mikulás, mi megláttuk és megajándékoztuk az ellenfelet.
Gergana Ivanova: Védekezés volt a nagy problémánk az első félidőben. Nagyon sok pontot kaptunk. Nagyon nehéz visszajönni húsz pontos hátrányból, nem is sikerült.
BKG PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS - ELTE-BEAC ÚJBUDA 70-66 (20-17, 21-9, 21-18, 8-22)
Bajnokság, 10. forduló
Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Balog Gy., Major Á., Rózsavölgyi A. (Sarkadi-Nagy Á.)
BKG PRIMA Szigetszentmiklós: Angyal 9, Aldazabal 8, Zivaljevic 9,Davis 10, Campisano 23/9. Csere: Vári 9/3, Raus 3/3, Kovács.
ELTE-BEAC Újbuda: Ivanova 14/3, Czank 9, Boros J. 8/6, Mérész 12, Barnai 8. Csere: Joeph 5, Koch 3, Boros B. 6, Orosz 1, Juhász.