x Széchenyi 2020
photo

Miénk a győzelem!

2024. május 10.
Közérdekű híreink
Városunk ma ünnepélyes keretek között gazdagodott ,,Az év körforgalma 2024” díjjal, melyet a körforgalmat kivitelező Aries NKft. ügyvezetője, Viola Zsuzsanna vehetett át.

A Közlekedési Kultúra Napja programsorozat nyitórendezvényét a MÜPA Üvegtermében tartották többek között a Közlekedési Minisztérium, a Közlekedéstudományi Egyesület és az Európai Közlekedéstudományi Platform vezetőinek, képviselőinek jelenlétében.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésbiztonsági Tagozata összesen 7 pályázatot hirdetett meg „A Közlekedési Kultúránk értékei 2024” összefoglaló néven. Az év körforgalma mellett, az év hídját, közlekedésbiztonsági fotóját, közlekedési kiadványát, kerékpárútját, az év közlekedési társadalmi felelősségvállalóját keresték, továbbá gyerekeknek írtak ki rajzpályázatot. Városunk a Bajcsy-Zsilinszky utca és Gyári út kereszteződésében lévő körforgalommal szállt versenybe, és a lakosok összetartó, támogató hozzáállásának eredményeként több mint 2200 szavazattal nyert.

Ezúttal is köszönjük mindenkinek az online leadott szavazatokat, Önök nélkül nem sikerült volna. Továbbá hálásak vagyunk az alkotáshoz felhasznált virágadományért Noske Olivérnek, a Noske KincserKert Kertészet vezetőjének, valamint a munkájukért az Aries Nkft. dolgozóinak, és Horváth Mónika pályázati koordinátornak.

A rendezvényen közreműködött a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Szigetszentmiklóson élő Feng Ya Ou énekes.