photo

Miklósi Majális (délelőtt)

2022. május 1.
Közérdekű híreink
Két év után újra Majális! Ma már a reggeli órákban vidámsággal telt meg a Kéktó Szabadidőközpont, ahol nem hiányzik a körhinta, a céllövölde és a vattacukor sem. Emellett persze számos program és szórakozási lehetőség várja a családokat.
„9 órakor elkezdődött a már hagyományos és népszerű Streetball Bajnokság, ahova 26 csapat nevezett. Nagyon sokan csak nézőként és szurkolóként is jelen vannak. Elindult a Kéktó3Próba is, mely főleg a gyerekeknek nyújt örömöt. Három helyszínen, a kondiparkban, a rekortán futópályán, illetve a focipályán kell ügyességi feladatokat elvégezniük a gyerekeknek, melyért cserébe apró ajándékokat kapnak. Közben fitness- és sportbemutatók zajlanak, a Sziget Motor jóvoltából például quadot vagy segway-t is kipróbálhatnak az érdeklődők. A Szigetszentmiklós Család- és Gyermekjóléti Központ, illetve a Nagycsaládosok Egyesületének asztalainál kézműves foglalkozáson vehetnek részt a kilátogatók.”- mondta el Lázár Gergő, a Majálist szervező Városi Könyvtár és Közösségi Ház igazgatója.
A délutáni órákban a színpad kerül középpontba, 14 órától az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI fúvószenekara, majd városunk táncegyesületei lépnek fel. Este nyolc óráig Békefi Viki & YA OU, Ruszó Tibi, Dér Heni, Gáspár Laci, valamint Dabi Tibor és az Edison Band koncertjével várjuk Önöket.