photo

Miklósi Mustra 2023. (fotógaléria)

2023. szeptember 17.
Közérdekű híreink
A forró nyarat magunk mögött hagyva, kellemesen hűvös őszköszöntő ünnepként zajlott szombaton a Miklósi Mustra, ahol a gyerekeket Süsü üdvözölte. A reggeli mesekoncert után sem unatkoztak a kisebbek (és nagyobbak sem), hiszen az egésznapos sürgés-forgás közben tanulhattak a vöröskeresztes életmentőktől, kipróbálhatták a fazekas mesterséget, beleshettek a házi rétesek receptjeibe, szüleikkel, nagyszüleikkel a Kossuth Kertbarát Kör bemutatóján a termésekkel való ismerkedés mellett a múltba „utazhattak". Az egyik legnépszerűbbnek a „90 éves a Lakihegyi adótorony” című kiállítás bizonyult, ugyanis a kísérletezni vágyókat a fizika apró rejtelmeibe is beavatták.

Ebédhez Orosz Márkó és zenekara húzta a nótát, majd az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI fúvószenekara és színjáték szakosztálya, a Napraforgók Néptáncegyüttes táncosai és a Csillag Születik Énekiskola növendékei szórakoztatták az egybegyűlteket.

Öt óra után Nyári Károly Prima Primissima díjas jazz-zongorista és énekes, valamint Simon Panna Bogi és Mészáros Árpád Zsolt, a Budapesti Operettszínház művészeinek előadásait hallhatta a közönség.