photo

Minifórumokat tartottunk ma városunk több pontján

2021. június 19.
Közérdekű híreink
Délelőtt Lakihegyen mondhatták el a véleményüket, tanácsaikat az emberek, majd azután a Dujmó lakóparkban. 15 órától a Kossuth utcában az óváros városrészi javaslatokról szólt a fórum, késő délutántól estig pedig az északi városrész lakói mondhatták el az igényeiket Szigetszentmiklós Településfejlesztési Koncepciójához és az ehhez kötődő Integrált Településfejlesztési Stratégiájához.

A minifórumokra a városrészek önkormányzati képviselői is kaptak meghívást. A fórumokon természetesen a stratégiai tervezőkön kívül hivatalunk munkatársai is részt vettek. Az önkormányzat részéről Lakihegyen résztvevő volt Orosz László, illetve Sveda Zsolt is csatlakozott egy kis időre. A 11 órától tartó egész napos minifórum sorozaton végig jelen volt Nagy János polgármester is, aki a lakók esetleges kérdéseire is megadta a válaszokat.

Hasznos tanácsokat és észrevételeket fogalmaztak meg a lakók, ami azt jelenti, hogy ők is komolyan veszik a városunk jövőjét. Nagyon köszönjük az értékes meglátásokat, nagy segítség a tervezőknek és városunk vezetőinek, hiszen így ténylegesen a városlakók vágyait tudjuk beépíteni a tervezésbe. A mai nap részletes szakmai összefoglalóját hamarosan közzétesszük a www.tervezzukegyutt.szszm.hu oldalon. Jövő hét szombaton újabb helyszíneken, 11 órától a Bucka városrészben a Bucka tó környéki játszótér mellett, majd 13 órától a városközpontban a Honfoglalás emlékmű parkban, 15 órakor a kertvárosban a Miklós téri játszótér melletti parkban, végül 17 órakor a Dunapart Tanösvény előtti parkolóban várjuk az Önök kéréseit, véleményeit a város jövőjével kapcsolatban. Tervezzük együtt Szigetszentmiklóst!