photo

Nagy János polgármester városunk nevében átvette a „Humanitárius település” címet, a Magyar Vöröskereszt oklevelét.

2022. május 22.
Közérdekű híreink
Tegnap Szajolban, a Humanitárius Települések X. Országos Találkozóján Nagy János polgármester városunk nevében átvette a „Humanitárius település” címet, a Magyar Vöröskereszt oklevelét, mely Szigetszentmiklós lakosainak szociális érzékenységét, segítőkészségét bizonyítja. Nagy János ismételten hangsúlyozta, hogy az elismerést közösen, Önökkel együtt értük el, és háláját fejezte ki a Lakosság felé.

Az oklevelet a Magyar Vöröskereszt elnöke, Fodor Antalné dr. adta át. Beszédében kiemelve, hogy a találkozó újabb reményt ad az emberek összefogására. Mint fogalmazott: „Lehet vitatkozni politikai nézetekről, bizonyos szakmai kérdésekről, de a legfontosabb, hogy a lelkünk mélyén igaz emberek maradjunk, higgyünk a szeretetben, a kedvességben, egymás erejében.”

A pályázat útján elért elismerés mellé most egy emléklapot kaptunk, a második alkalommal már emléktáblát avathatunk, a harmadik évben pedig városunk üdvözlőtábláira rákerül a „Humanitárius település" felirat, ezzel tudatva az ide érkezőkkel, hogy itt együttérző, egymásról gondoskodó, felelős és szolgálatkész emberek élnek.