photo

"Ne félj, amíg az én lángom ég... én a Remény vagyok!"

2023. december 22.
Közérdekű híreink
"Ne félj, amíg az én lángom ég... én a Remény vagyok!"

Hangzott el az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI 2.A.dráma osztályos gyerekek előadásában az iskola karácsonyi ünnepségén, melynek összeállításában maguk a gyerekek is besegítettek saját ötletekkel, érzésekkel.

A kisebb és nagyobb gyerekek, tanáraik vezetésével, felkészítésével meghitt, ünnepélyes karácsonyi műsort adtak a zsúfolásig telt színházteremben.

A művészeti iskola számos, tehetséges tanulója jár különböző versenyekre nagy sikerrel, valamint a városi rendezvényeken is számtalanszor találkozhatunk szórakoztató előadásaikkal.

Karácsonyi műsorukon felléptek a zeneművészeti, valamint a színművészeti ág tanulói, tanárai, a gitár csoport és a Varga Dávid énekes, énektanár, karvezető által vezényelt kórus. A kórus előadásában vendégszereplőket is hallhatott a közönség, mint Fésűs Nelly, színésznő és Babindák István, Babi, klarinétművész.

Ismert karácsonyi dallamokkal, énekekkel, versekkel mondtak köszönetet az egész éven át támogató szülőknek, családoknak. Ezzel kívánva meghitt, boldog karácsonyi ünnepeket!