photo

Speciális ágyat és defibrillátort adományozott a Solo-Sparta Kft.

2021. október 25.
Közérdekű híreink
Speciális ágyat és betegek kezeléséhez kapcsolódó egészségügyi eszközöket kapott a Vadgesztenye Szociális Intézmény, melyeket a Solo-Sparta Kft. adományozott az idős embereket gondozó intézménynek.
,,A speciális ágy nagyban megkönnyíti mind a kollégáim, mind pedig a bentlakók életét, hiszen az ágy minden irányban mozgatható, könnyebben hozzáférünk a nehezen mozgó idős gondozottakhoz. Nagyon hálásak vagyunk az adományokért.” -mondta el Nagy Ferencné, a Vadgesztenye intézményvezetője. Hohl László, a kft. tulajdonosa azt ígérte, hogy még ebben az évben egy defibrillátort is ajándékoznak az intézménynek.
A közterület-felügyelők is hasonló csomagot kaptak a Solo-Sparta Kft.-től. A hátizsákban egy defibrillátor, valamint vérnyomásmérő, EKG készülék és egyéb olyan eszközök is vannak, amelyek gyors beavatkozásokra alkalmasak. Így a városi polgárőrség mellett már a közterület-felügyelet is rendelkezik életmentő készülékkel.
Az eszközök átadásánál jelen volt Nagy János polgármester is, és a város nevében köszönetét fejezte ki a kft. tulajdonosának.