photo

Tájékoztatás közúti balesetről

2021. december 15.
Közérdekű híreink

Tájékoztatás közúti balesetről!

Az ”ARIES” Nonprofit Kft. tájékoztatja Önöket, hogy az egyik szolgáltatási területén, Halásztelek településen háztartási hulladékbegyűjtést végző járata súlyos balesetet szenvedett. A hulladékbegyűjtő célgépet egy személygépkocsi és egy kamion sikertelenül próbálta kikerülni, összeütköztek és a hulladékgyűjtő teherautó hátuljába csapódtak. A becsapódás során az egyik rakodást végző kollégánk súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A járaton dolgozó kollégáink szabályszerűen végezték a munkájukat, sajnálatos módon esélyük sem volt elkerülni a balesetet. A sebesült munkatársunk életét rakodótársa mentette meg úgy, hogy az életveszélyes és sokkos állapotban lévő kolléga ellátását azonnal megkezdte, az artériás vérzést egy övvel történő szorítókötéssel a mentők megérkezéséig csillapította. Ezúton is köszönöm Orova Csaba rakodó kolléga gyors, életmentő cselekedetét, valamint a mentőápolók szakszerű munkáját.

Ezúton hívjuk fel minden közúton közlekedő figyelmét arra, hogy a hulladék begyűjtést végző kollégáink megközelítése során fokozott óvatossággal járjanak el.

Mindannyian aggódunk súlyosan sérült kollégánkért, de bízunk mielőbbi felépülésében.

Tisztelettel kérjük, hogy legyenek türelemmel, amikor a hulladékgyűjtést végző munkatársaink a közegészségügyi szempontból kiemelt feladatukat látják el, hiszen pár perc várakozással és fokozott körültekintéssel az ilyen és ehhez hasonló balesetek elkerülhetőek lennének!

Együttműködésüket megköszönve maradok tisztelettel                

Viola Károlyné
igazgató