photo

Tájékoztató a Kézilabda Csarnok tegnap felmerült problémájáról

2023. február 23.
Közérdekű híreink
2023. február 22-én délelőtt érkezett a Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör tájékoztatása az Önkormányzathoz, miszerint kikapcsolták a Temesvári utcai sportcsarnokukban az áramot, vélhetően egy korábbi adminisztrációs hiba miatt.

Tekintettel a helyzet súlyosságára, Önkormányzatunk azonnal minden lehetséges csatornán igyekezett tájékozódni, hogy mi idézte elő a helyzetet, és milyen megoldás van a mielőbbi visszakapcsolásra. Azt ki kell hangsúlyozni, hogy hasonló helyzetekben előnyt jelent az Önkormányzat számára a Szolgáltatóval való rendszeres kapcsolat, a külön kapcsolattartó, Önkormányzatunk azonban csak kérést tud megfogalmazni a Szolgáltató felé, utasítási jogköre nincs. Ennek megfelelően a kikapcsolást elvégző Szolgáltatóval felvettük a kapcsolatot, kértük segítségét, kihangsúlyozva a helyzet mielőbbi megoldásának fontosságát. Közvetítettünk a Fogyasztó Kézilabda Sport Kör és a Szolgáltató között.

A probléma végül még a tegnapi napon megoldódott, hála a résztvevők konstruktív hozzáállásának, az áram visszakapcsolásra került.