photo

Telt ház, mosolygó arcok, könnytől csillogó szemek…

2024. május 7.
Közérdekű híreink
Hétfőn meghitt pillanatokkal teli délutánon ünnepelhettünk a Városi Anyák Napját.

Lázár Gergő, a Városi Könyvtár és Közösségi Ház igazgatója és Nagy János polgármester is verssel köszöntötték az egybegyűlteket az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI hangversenytermében.

Városvezetőnk, beszédében az anyaságot „a legnemesebb hivatásnak” nevezte, és véleménye szerint „az anyák ünneplése, tisztelete az év minden napján kötelességünk lenne”. Arra buzdította azokat, akiknek még megadatik, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt az anyák, nagymamák, családok és természetesen a gyermekek jóléte érdekében. Kiemelte, hogy polgármesterként is, számára ez a legnagyobb feladat és célkitűzés.

Az anyák napi rendezvény zenés előadásai előtt a napokban 80. életévét betöltő Mattes Györgyné Kati nénit, a 85 éves Borbás Mihályné Terike nénit és a 90 esztendős Subecz Mihályné Annát köszöntötte a városvezető. (Utóbbi két hölgy nem tudott jelen lenni, ajándékukat később kapják meg.)

A szívet melengető, vagy éppen vidám hangulatról a Pitypang Óvoda Bóbita csoportja, a Csillag Születik Énekiskola növendékei, Barkóczi-Szűcs Imre és Nagy Anikó táncdal, operett énekesek, valamint a szigetszentmiklósi születésű Gáspár András színművész gondoskodott.

Ezúton is újból köszöntünk minden Anyukát és Nagymamát!