x Széchenyi 2020
photo

VI. Bolgár paradicsomnevelő verseny Szigetszentmiklóson

2021. április 15.
Közérdekű híreink
Pályázati feltételek:

- A pályázaton szigetszentmiklósi lakosok vehetnek részt, - háztartásonként 1 családtag - életkori korlát nélkül.

- A pályázaton a nemzetiségi önkormányzat által biztosított, bolgárkertészetből származó paradicsompalánták által hozott terméssel lehet részt venni.

- A nemzetiségi önkormányzat 1500 tő palántát biztosít, mely a nevezők között - a pályázaton részt vevők számának figyelembevételével - arányosan kerül szétosztásra.

- A helyezéseket a zsűri három kategóriában adja ki: 1. legnagyobb termés, 2. legszebb, legegészségesebb termés, 3. legízletesebb termés.

- Nevezni a felhívás melléklete szerinti „Nevezési lap" Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatalhoz (2310 Szigetszentmiklós, Kossuth L. u. 2.) történő eljuttatásával lehet személyesen, a Polgármesteri Hivatal épülete előtti postaládába helyezéssel, postai úton vagy a kurucz.anita@szigetszentmiklos.hu e-mail-címen. A nevezési lap megtalálható a Kisváros című újságban.

- A nevezési határidő (a nevezési lap postára adásának legkésőbbi időpontja): 2021. április 30.

- Nevezési díj nincs.

- A palánták átvételének időpontja és helyszíne: A járványhelyzet miatti intézkedések és korlátozások következtében a palánták lakóhelyre történő kiszállítás útján jutnak el a nevezőkhöz 2021. május 8. és 9. napján.

A versenytermések leadásának várható időpontja és helyszíne: 2021. augusztus 13., a délutáni órák folyamán, a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti területen található Bolgár Ivókútnál. (2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.) A pályázat eredményhirdetése és a nyertes pályázók díjazása szintén e napon történik, 2021. augusztus 13-án este a „Summerfest 2021 Szigetszentmiklóson" elnevezésű rendezvény keretein belül.

- A veszélyhelyzet fennállása következtében, amennyiben esetleges további járványügyi intézkedések szükségessé teszik, a pályázati felhívás módosításának, visszavonásának jogát fenntartjuk.

A pályázat díjazása:

Mindhárom kategóriában az I.-II.-III. helyezett díja bolgár nemzetiségi tárgyakból és termékekből álló ajándékcsomag.

Kérjük, hogy a továbbiakban rendszeresen figyeljék a városi honlapot, továbbá a Kisváros c. helyi újságot a pályázatban bekövetkező esetleges változások nyomon követése érdekében.

A pályázattal kapcsolatosan felvilágosítás a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatalban Kurucz Anita ügyintézőnél (24/505-647) kérhető.


Nevezési lap letölthető: