photo

Vidám hangulat és telt ház

2022. október 4.
Közérdekű híreink
,,Nagyon örülök, hogy városunkban az ,,idősek” fiatalos lendülete töretlen, tevékenyen részt vesznek a város kulturális életében, pezsgő élet van a nyugdíjasklubokban. Ígérem, hogy ennek feltételeit továbbra is megteremtjük, nemcsak azért, mert szükségünk van Önökre, és számítunk aktív jelenlétükre Szigetszentmiklóson, hanem ezzel is szeretnénk megköszönni azt, hogy Önök vannak nekünk. Azt kívánom, hogy sokáig adjanak még nekünk tanácsokat, meséljenek az életükről, maradjanak ilyen pozitívak és életvidámak.” – emelte ki beszédében Nagy János polgármester az október 3-ai Városi Idősek Napján.

Az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI hangversenytermében telt ház előtt léptek fel a szigetszentmiklósi nyugdíjasklubok, köztük a Lila Akác Lila Gyöngy tánccsoportja Horváth Istvánnal, az Őszirózsa Nyugdíjasklub Vidám fiúk és az Ezüsthárfa énekkara Szántó Csabával, valamint a Sonnenschein Német Hagyományőrző kórus.

Városunk polgármestere születésnaposokat is köszöntött, Kasuba András Jánosnét, Tóth Józsefnét és Gubacsi Miksát, mindhárman 80. életévüket töltötték be.

A vidám hangulatú ünnep Venczli Zóra énekes műsorával, majd ajándékosztással zárult.