photo

Zajlanak a II. Rákóczi Ferenc úttal párhuzamos kerékpárút felújítási munkálatai

2022. június 23.
Közérdekű híreink Közlekedés

 

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt lakosokat, hogy az M0 híd és a város közigazgatási határa között épülő kerékpárút kivitelezési munkálatai az elképzeléseknek megfelelően haladnak.

 

A gyalogos és kerékpárút nagy részén a hengerelt aszfalt kötőréteg már beépítésre került, a fennmaradó rész alaprétegei már elkészültek, hamarosan ez a szakasz is kötőréteget kap, ezután elkezdődnek a kopóréteg építési munkálatai. Az áruházi bekötőúthoz tartozó buszmegálló mögött a kerékpárút támfalának építése folyamatban van. Ezzel egyidejűleg a Háros buszmegálló mellett a vegyes használatú út kialakításának munkálatai is zajlanak. Az építkezés idejére a buszmegállókban a buszok továbbra is megállnak.

 

A beruházás kivitelezési munkálatai előreláthatóan 2022. július második felében befejeződnek. A felújítási munkálatok ideje alatt a felújítással érintett szakaszon a kerékpáros közlekedés időszakosan elterelésre kerülhet. Ezért kérjük, hogy a baleset elkerülése érdekében továbbra is fokozott figyelemmel kerékpározzanak ezeken a szakaszokon! Egyúttal kérjük a Tisztelt Lakosok és Kerékpárosok türelmét és megértését az esetleges kellemetlenségek miatt!