Aktuális

Számlálóbiztosok jelentkezését várjuk!

2022. június 27.
Számlálóbiztosok jelentkezését várjuk!
Az adatgyűjtési időszak 2022. október 17.-november 20.-ig tart. A népszámlálás mindannyiunkat érintő adatgyűjtés, hiszen annak segítségével pontos képet kapunk hazánk népességének nagyságáról, demográfiai jellemzőiről, nemzetiségi és vallási összetételéről, egészségi állapotáról, iskolázottságáról, foglalkoztatottságáról, háztartási és családi viszonyairól, lakáskörülményeiről. A népszámlálás során gyűjtött adatok alapvetően határozzák meg jövőnket, hiszen megbízható alapot adnak az országunkat, a településeinket és a lakókörnyezetünket érintő legfontosabb gazdasági, szociális és területfejlesztési döntések előkészítéséhez.

Mától hőségriadó van érvényben!

2022. június 27.
Mától hőségriadó van érvényben!
Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve június 27-e 00:00 órától június 30-a, csütörtök éjfélig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást adott ki.

Tóth Pál nyerte az időközi egyéni képviselő választást

2022. június 26.
Tóth Pál nyerte az időközi egyéni képviselő választást
Tóth Pál, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje nyerte a mai időközi egyéni választókerületi képviselő választást, ezzel Szigetszentmiklós Város Képviselő-testületében néhai Sallai Gábor önkormányzati képviselő helyét foglalhatja el.

Üdvözlöm
Szigetszentmiklóson.

photo

Bízom benne, hogy honlapunkon mindent megtalál, ami Szigetszentmiklóssal kapcsolatban érdekelheti Önt.

 

Nagy János
Polgármester

 

photo