Labrobotics Kft. (Sziget Lab)

Labrobotics Kft. (Sziget Lab)

A Sziget-Lab vérvételi centrum 2022-ben alakult vállalkozás, mely teljeskörű vérvételi és labor szolgáltatást nyújt pácienseinek a Szigetszentmiklósi régióban. A laboratóriumi háttérmunkát a világ egyik legnagyobb labor szolgáltatója, a Synlab végzi, ezért a portfólióban gyakorlatilag minden típusú laborvizsgálat megtalálható a rutin kémiai vizsgálatoktól kezdve a legmodernebb allergia, hormonális, genetikai alapú vizsgálatokig.

A rendelőben lehetőség van 4 év feletti gyermekek mintavételére is.

Rendelőnk Szigetszentmiklós központjában, a Gyári út 15. szám alatti, Natura Életmódközpont (régebben kenyérgyár, majd TIGÁZ központ) épületében található, mely gyalogosan a József Attila lakótelepről, illetve tömegközlekedéssel Szigetszentmiklósról és a környező településekről könnyen megközelíthető (BKK-Volán-helyi buszmegálló és HÉV állomás kevesebb mint 200 m). A parkolás az épület előtt az utcafronton és az udvaron, az épület háta mögött lévő ügyfél parkolónkban ingyenes.

A rendelőnk minden munkanapon nyitva tart az alábbiak szerint:
Hétfő 6:30 – 13:00
Kedd 6:30 – 12:00
Szerda 6:30 – 13:00
Csütörtök 6:30 – 13:00
Péntek 6:30 – 12:00

A rendelést professzionális személyzettel végezzük, munkatársaink egészségügyi végzettséggel és több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mind az állami ellátás, mind a magánrendelés területén, képzésük folyamatos, tudásuk naprakész.

Rendelésre beutaló nem szükséges, de lehetőség szerint kérjük pácienseinket hogy időpont előjegyzéssel érkezzenek! Az utcáról érkező pácienseket is ellátjuk, de velük szemben az időpontra érkezők prioritási sorrendet élveznek. A pácienseink a bejelentkezéshez az alábbi lehetőségek közül választhatnak:
+36 30 313 8339
lelet@szigetlab.hu
www.szigetlab.hu
vagy akár facebook messenger üzenetben is.

Az időpont kéréseket minden esetben telefonon, emailben, vagy messenger üzenetben visszaigazoljuk!

A vizsgálati díj kifizetése készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. Egészségpénztári számla kiállításra is lehetőséget biztosítunk.

A vizsgálati eredmények a laborvizsgálat elkészülte után emailben jutnak el a páciensnek, a GDPR szabályozás miatt, egyedi jelszóval védett csatolmányként. A lelet a labor validációt követően felkerül az EESZT rendszerbe is, ahol mind a páciens, mind a kezelőorvosai hozzáférhetnek. Igény esetén a rendelőbe befáradva a leletet ki is tudjuk nyomtatni a pácienseknek.