Mobil Ultrahang Kft.

Cégünk, a Mobil Ultrahang Egészségügyi Szolgáltató Kft. több, mint 12 éve végez ultrahang vizsgálatokat csecsemő, gyermek, valamint felnőtt pácienseink részére Pest, Fejér és Nógrád vármegyében valamint Budapesten.

Az ultrahangvizsgálatokat radiológus orvosaink, szonográfusaink végzik. Az adminisztrációban részt vevő munkatársaink egészségügyi végzettséggel, és több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mind az állami ellátás, mind a magánszektor területén.

Az ultrahangvizsgálatoknak a vizsgáló módszerből adódóan káros hatása nincs, a régiók vizsgálata bármikor ismételhető, ill. akár egy időpontban több régió vizsgálata is megtörténhet.

Rendelésre beutaló NEM, de előjegyzés minden esetben szükséges! Pácienseink bejelentkezhetnek a weboldalunkon, e-mail-ben, valamint és telefonon keresztül is. Az időpontfoglalás után egy un. megerősítő e-mailben kapnak tájékoztatást a foglalt időpontról, a vizsgálatra történő előkészületről, a vizsgálat menetéről. A vizsgálatot megelőző napon ismét egy vizsgálati emlékeztetőt küldünk részükre. A vizsgálati díj megfizetése készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. Egészségpénztári számla kiállításra is lehetőség biztosítunk.

Az általunk használt ultrahang berendezéseink megfelelnek a legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak is. A vizsgálatokról készült szöveges lelet minden esetben tartalmazza az orvosi véleményt és egy javaslatot a felmerülő további vizsgálatokra, kontrollokra
és/vagy további szakorvosi konzultációkra. A vizsgálati eredményt (leletet), a vizsgálat után közvetlenül átadjuk pácienseinknek, és az az EESZT-ben is elérhető.

Csecsemő és gyermek ultrahang vizsgálati régiók:
- Újszülöttkori szűrővizsgálatok – koponya, has és csípő UH,
- Gyermek ultrahangvizsgálatok:
- has- és kismedence,
- pajzsmirigy, nyaki lágyrész,
- egyéb lágyrész

Felnőtt ultrahang vizsgálati régiók:
- has és kismedence,
- nyaki lágyrész, pajzsmirigy,
- nyaki erek – carotis,
- alsó végtagi erek,
- here,
- lágyrész (lipoma, nyirokcsomó),
- ízületek (csukló, térd, váll, boka),
- idegek (felső és alsó végtag perifériás idegek vizsgálata)

Rendelőnket megtalálja Szigetszentmiklóson, a Gyári út 15. szám alatt, a Natura Életmódközpont épületében. Közeli rendelőink: Dunavarsány, Dunaharaszti, Gyömrő.


Időpont foglalási lehetőségek:
- elojegyzes@mobiluh.hu ,
- www.mobiluh.hu/idopontfoglalas a nap 24 órájában
- telefonszám: (magyarországi díjazású):+36 21 2000 225 - munkanapokon 8-20 óra között