photo

Lakossági fórum meghívó

2021. október 27.
Közérdekű híreink

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata november 4-én (csütörtökön) 17 órai kezdettel lakossági fórumot tart személyes megjelenéssel (offline), melyre a város lakosságát, szereplőit tisztelettel meghívom.

Helyszín:

Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának földszinti tanácskozó terme (2310 Szigetszentmiklós, Kossuth Lajos u. 2.)

Napirend:

Tájékoztatás Szigetszentmiklós Város új Településfejlesztési Koncepciójának, valamint új Integrált Településfejlesztési Stratégiájának elkészült tervezeteiről

A partnerségi rendeletben meghatározott partnerek és a lakosság javaslatot adhatnak, véleményt nyilváníthatnak a lakossági fórumon, valamint a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet 30. § (9) bekezdése értelmében a lakossági fórumtól számított 15 napon belül (2021. november 19-ig) a partnerseg@szigetszentmiklos.hu elérhetőségen a tervezetekkel kapcsolatban, amelyek elektronikusan itt, papír alapon pedig Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatala Városfejlesztési Projekt Osztály Városfejlesztési Stratégiai Irodáján, a 2310 Szigetszentmiklós, Losonci u. 1. sz. alatt az I. em. / 2. szobában, ügyfélfogadási idő alatt tekinthetőek meg.
A veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. § c) pontja szerint az előzetes (és munkaközi) tájékoztatás lakossági fóruma elektronikus úton is történhet azzal, hogy az észrevételeket és javaslatokat a közzétételtől, videokonferenciától számított tizenöt napon belül lehet megtenni, kizárólag elektronikus úton. Amennyiben jelen Lakossági Fórum Meghívójának közzétételét követően Magyarország Kormánya részéről a kitűzött időpontot érintően olyan intézkedés kerül bevezetésre, amellyel a személyes megjelenés lehetősége korlátozva lesz, abban az esetben ONLINE formában kerül megrendezésre a LAKOSSÁGI FÓRUM a fent megjelölt időpontban (2021. 11. 04., csütörtök, 17 óra), amelyre a következő linken lehet becsatlakozni: https://us06web.zoom.us/j/85066382774?pwd=azF0VExwQ0toczZ4TUI1cS9CVE9Ldz09

Amennyiben a Tisztelt Lakosság és a további városi szereplők részéről kérdés merülne fel a Lakossági fórum megtartásának módjával kapcsolatban (azaz offline vagy online lesz-e), abban az esetben keressék bizalommal munkatársamat, Pintér-Szövényi Esztert a 06-24-505-638-as telefonszámon!

 

Szigetszentmiklós, 2021. október 26.

Nagy János, polgármester sk.

Meghívó pdf formátumban
Képviselő-testületi határozat
Szigetszentmiklós Integrált Települesfejlesztési Stratégia
Szigetszentmiklós Településfejlesztési Koncepció
Szigetszentmiklós TFK ITS TRE közös megalapozó vizsgálat
Partnerségi Adatlap