Felhívás - Díszoklevél nyugdíjas pedagógusoknak
Media80 - 2020. 02. 11.
Szigetszentmiklós Város Önkormányzata felhívja a szigetszentmiklósi lakcímmel rendelkező nyugalmazott pedagógusok figyelmét, hogy az Önkormányzat 2020-ban segítséget nyújt a tanárként, tanítóként vagy óvónőként végzett pedagógusoknak jubileumi díszoklevelük igénylésének ügyintézésében
Felhivas--Diszoklevel-nyugdijas-pedagogusoknak

Díszoklevél nyugdíjas pedagógusoknak

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata felhívja a szigetszentmiklósi lakcímmel rendelkező nyugalmazott pedagógusok figyelmét, hogy az Önkormányzat 2020-ban is segítséget nyújt a tanárként, tanítóként vagy óvónőként végzett pedagógusoknak jubileumi díszoklevelük igénylésének ügyintézésében:· 50 éve végzettek arany, 60 éve gyémánt, 65 éve vas, 70 éve végzettek rubin díszoklevélben részesülhetnek. Díszoklevél átvételének további feltétele az eredményes munkavégzés, közmegbecsülésre méltó magatartás.

Aranydiploma esetén a kérelemnek tartalmaznia kell:
· személyi adatokat (név, leánykori név), kérelmező lakcíme és telefonszáma, TAJ szám
· rövid szakmai önéletrajz
· az 50 évvel ezelőtt szerzett oklevél fénymásolata
· 30 év pedagógus munkakörben eltöltött munkaviszonyra vonatkozó igazolást (munkakönyv vagy a nyugdíjazáskor kiállított munkaviszony-beszámítás).Gyémánt- (60 év), vas- (65 év) és rubindiploma (70 év) esetén:
· a korábban kapott jubileumi díszoklevél másolata
· rövid szakmai önéletrajz
· személyi adatok (név, leánykori név), lakcím, TAJ szám telefonszám.

A kérelmeket 2020. március 2-ig személyesen a Polgármesteri Hivatalban, vagy levélben a következő címre küldve nyújthatják be Tádics Éva részére:
Polgármesteri Hivatal, Szigetszentmiklós, Kossuth Lajos utca 2. 2310.
További információ a 06-24/505-547-es telefonszámon.


Szigetszentmiklós, 2020. február 10.

Tisztelettel:
Nagy János
polgármester