Tisztelt Lakosság!
Media80 - 2021. 01. 08.
2021. január 11-én elkezdik az Iskola utcai út- és parkolófelújítás harmadik szakaszán, a Jókai és Tököli út közötti részen a munkálatokat. Lévai Sándor, a Miklós Pláza tulajdonosa felajánlotta, hogy az útépítés ideje alatt az ott lakók használhatják a Pláza parkolóját. A Jókai út felőli részt éjszaka, a hátsó parkolót pedig a nap bármely szakaszában igénybe vehetik a lakók. A munkák során előforduló kényelmetlenségekért türelmüket és megértésüket kérjük.
Tisztelt-Lakossag

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Penta Kft. Szigetszentmiklós Önkormányzatának megbízásából 2021. 01. 11-én (hétfőn) megkezdi az Iskola utca (Jókai u. - Tököli u. közötti szakaszának) út- és parkolófelújítási munkáit.

A kivitelező a jelzett szakaszon az építés ideje alatt - bontási munkák miatt- parkolási lehetőséget nem tud biztosítani, ezért kérjük autóikkal a környező utcákban parkoljanak.

Az adott szakaszok a napi munkavégzés alatt (7.30-16.00 közötti időszakban) az átmenő forgalom elől lezárásra kerülnek, ezáltal a környéken átmeneti nehézségek várhatóak a közlekedésben.

 

Kérjük fentieket az építési munkák határidőben történő zavartalan lebonyolítása miatt betartani szíveskedjenek.

 

Megértésüket, türelmüket köszönjük!